Skip to content

Kampioenschap Forellen vissen bij Forelvisvijvers Zederik

Op zaterdag 15 juli jl. werd het Open Zederik Kampioenschap Forelvissen georganiseerd door Forelvisvijvers Zederik, Broekseweg 28 in Meerkerk.

Het gaat hierbij niet alleen om een visje vangen, maar er wordt ook gekeken naar de techniekbeheersing van het vissen, zodat men ook in moeilijke (weers)omstandigheden een vis kan vangen.

Team Zederik bestaat uit vissers die actief op forel en andere soorten roofvis vissen.Zij vissen 10 x per jaar en op deze dag is tevens de finalewedstrijd gehouden en werd bepaald wie mee mag doen aan het Nederlandse kampioenschap dobbervissen op forel.

Elk jaar wordt dit kampioenschap georganiseerd door de NVVF Nederlandse Vereniging Vissen Forelvissen. Aan dit evenement nemen vijvers vanuit het hele land deel. Het kampioenschap wordt op 6 oktober a.s. in de Achterhoek georganiseerd.

Alle forellen die de vissers gevangen hebben tijdens het Open Zederik Kampioenschap zijn gedoneerd aan Zorgboerderij de Regenboogforel. Zij zullen de forellen roken en deze worden vervolgens aan de Voedselbank ter beschikking gesteld.

De dag is afgesloten met een feestelijk diner met muziek.

Wilt u ook eens komen vissen, alleen of met een groep, dan kunt u voor meer informatie bellen naar 0183 351625 of 06 5136 2369 of een email sturen naar info@forelvisvijverszekerik.nl

Back To Top
Lid worden