Skip to content

Grutto tekenwedstrijd Leerdam

Haneker

In het weekend van 19-20 maart organiseert Vogelbescherming Nederland een speciaal weekend rondom de Grutto. Deze vogel is immers verkozen tot Onze Nationale Vogel.
Wij willen hierbij aanhaken met de organisatie van twee creatieve wedstrijden in de gemeente Leerdam en omliggende dorpen
A. GRUTTO-TEKENWEDSTRIJD / De jeugd van 4 t/m 12 jaar kan hieraan deelnemen.
B. ONTWERP EEN BILLBOARD VOOR ONZE NATIONALE VOGEL/ Opdracht voor de groepen 5 t/m 8 op de basisscholen .

Wij organiseren dit op vrijwillige basis. Met de opbrengst die we binnen kregen via een oproep ‘Vrienden van de Grutto’ kunnen we o.a. het drukwerk van 5.000 flyers, de tentoonstelling van de geselecteerde inzendingen en de website (actief vanaf 20 maart) bekostigen. Maar we missen nog budget voor een belangrijk onderdeel. Bij een wedstrijd voor kinderen horen leuke prijzen.

De deelnemers aan de Tekenwedstrijd worden verdeeld in drie leeftijdsgroepen. In iedere leeftijdsgroep zijn er drie prijzen te winnen. Om dit te kunnen realiseren hopen wij met hulp van sponsors een totaalbedrag van 3 x € 75 binnen te halen. Wilt u ook de prijswinnaars sponsoren?

Voor een sponsorbedrag van 20,- euro vermelden wij uw naam en evt. website op de 5.000 deelnameformulieren. Wij zullen deze verspreiden op de Basisscholen in de gemeente Leerdam en omliggende dorpen. Bovendien worden deze formulieren op de websites van verschillende natuurorganisaties geplaatst.

Als u meer informatie wenst over dit initiatief, kunt u contact met ons opnemen via mailadres de-wetering@kpn.nl of tel. nummer 06 21863752

Wij zijn benieuwd naar uw reactie,

Met vriendelijke groet ,

Anja Middelkoop, Millingen aan de Rijn
Bas Middelkoop, Schoonrewoerd

Organisatie creatieve wedstrijden voor de Grutto
Indien u een sponsorbedrag wilt overmaken.
Het banknummer van dit initiatief is: IBAN: NL92INGB0005750464 ten name van L. A. Middelkoop onder vermelding van ‘Grutto’.

Back To Top
Lid worden