Skip to content

Voorstelling: Ida van Dril & Michiel Schreuders

Datum: 24 okt 2018
Tijd: 14:00 - 17:00 uur

Locatie
Theater Peeriscoop


Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad wie wil dat nu niet? Hamelen is geweldig. Zolang je maar niet klaagt. Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij open doet hoort hij de klank van de magische fluit en staart hij in de ogen van duizenden ratten…

De rattenvanger van Hamelen wordt verteld door schoonmaakster Adelien en is een spannend en muzikaal sprookje over moed en verleiding.
Ida van Dril en Michiel Schreuders wonnen met hun succesvolle voorstelling Joris en de draak Het Gouden Eitje van de Parade. Met live muziek, poppenspel en heel veel humor brengen zij u nu naar een stad vol …ratten. Een schitterende voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

Theaterkrant ****
“De instrumenten zijn, samen met het kundige (poppen)spel van Van Dril, zonder twijfel de sterren van de voorstelling.”

Theaterparadijs ****
“een staaltje van ongekende technische schoonheid.”

Musicalsites
“Hilarische momenten afgewisseld met ontroering”

Aanvang is om 14.00 uur, de kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Prijs: € 8,50
Entreeprijs is inclusief een glaasje ranja en wat lekkers.

Back To Top
Lid worden