Skip to content

Vier de lente in het Groene Hart

Datum: 19 mrt 2017
Tijd: 00:00 uur


De Maand van het Groene Hart brengt aan het begin van het recreatieseizoen de unieke activiteiten in het Groene Hart onder de aandacht van bezoekers. Vorig jaar waren er meer dan 300 grote en kleine evenementen. Via deze website, Facebook en berichten in regionale en lokale media worden alle workshops, natuurexcursies, lammetjesdagen, fietsroutes en andere activiteiten gepromoot.

De zevende Maand van het Groene Hart is van 19 maart tot en met 24 april en wordt door stichting Groene Hart, kloppend hart in samenwerking met stichting Groene Hart en stichting Merk en Marketing Groene Hart georganiseerd. Het sportieve startschot is op zaterdag 19 maart tijdens de Joop Zoetemelk Classic, de toerfietstocht vanuit Leiden waar duizenden mensen aan meedoen.

Doe mee
Doe mee aan de Maand van het Groene Hart en profiteer van extra publiciteit en extra bezoekers. Deelname is gratis dus laten we met z’n allen het Groene Hart op de kaart zetten aan het begin van het seizoen.

Meld uw activiteiten en uitjes aan bij Martijn Plomp via info@praktijk-platteland.nl of 06-20854456.
Maak promotie voor uw activiteiten en uitjes op Facebook. Maak bij voorkeur een evenement aan op Facebook en meld dat bij Martijn Plomp, info@praktijk-platteland.nl of 06-20854456. Alle evenementen worden gedeeld door de Maand van het Groene Hart Facebookpagina en een selectie daarvan op de Groene Hart facebook-pagina.

Maak promotie voor de Maand van het Groene Hart en gebruik het logo van de Maand van het Groene Hart in al uw uitingen (mail, website en promotiemateriaal), zodat mensen kunnen zien dat u onderdeel uitmaakt van dit initiatief. Hieronder vindt u standaard promotieteksten, persberichten, beeldmateriaal en logo’s.

Vermeld uw uitje op www.groenehart.nl. Dit doet u door via http://paspoort.groenehart.nl in te loggen op uw eigen profielpagina en daar een nieuw evenement of arrangement aan te maken. Deelnemers van Groene Hart, kloppend hart kunnen gratis hun uitjes aanmelden op deze website andere ondernemers betalen abonnementskosten voor deze website.
Promotie

De Maand van het Groene Hart wordt online gepromoot via verschillende Facebook-kanalen en via de website www.groenehart.nl. Verder worden regelmatig persberichten gestuurd naar regionale en lokale media.

In het glossy magazine Groene Hart Leven verschijnt een special over de Maand en in de wekelijkse folder van supermarkt Hoogvliet is regelmatig aandacht voor de Maand.
Vragen

Neem contact opnemen met coördinator Martijn Plomp via 06-20854456 of martijn@praktijk-platteland.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Back To Top
Lid worden