Skip to content
Poldergolf Streefkerk

Vakantieverrassingsdagen

Datum: 11 jul 2017 - 15 aug 2017
Tijd: Hele dag uur

Locatie
Bezoekboerderij het Achterhuis


Nieuws van bezoekboerderij het Achterhuis

Het schiet al op de grote vakantie staat al bijna voor de deur. En in de vakantie organiseren we weer vakantieverrassingsmiddagen. In de grote vakantie hebben we weer 5 dagen gepland met ieder zijn eigen thema. Als je wilt komen kun je, je eigen samen met de kinderen alvast voor opgeven. Welke datum zijn het geworden? De eerste is op dinsdag 11 juli met het thema Water. Het zal vast een natte boel worden dus droge kleding en een handdoek is handig om mee te nemen. Bij slecht weer passen we het thema aan. De tweede keer is op dinsdag 18 juli met het thema De dieren op en rond de boerderij. Ook dat wordt weer een hele leuke middag. Dan slaan we

een weekje over vanwege vakantie en de derde keer is op dinsdag 1 augustus met het thema Boer of boerin worden op de boerderij.  Laat maar eens zien of je dat kan. De vierde keer is op dinsdag 8 augustus met het thema Survival op de boerderij. Ook hierbij blijf je niet droog en schoon dus…. De laatste keer is op dinsdag 15 augustus met het thema Handel als een echte boer(in). Wat dat wordt is een echte verrassing. Voor de kleinste kinderen wordt het programma aan hun leeftijd aangepast zodat ze mee kunnen doen op hun eigen nivo.  Het wordt weer een geheel verzorgde middag met verschillende hapjes en drankjes en de kosten zijn weer € 8,00 per persoon. Het begint om half 2 en duurt tot half 5. Wel heel graag opgeven samen met de leeftijd van de kinderen.

Vakantie oppas.

Als u nog oppas voor u konijn of cavia zoekt in de vakantie kunt u contact met ons opnemen. Wij willen met alle liefde voor u konijn of cavia zorgen in de vakantie zodat u onbezorgd op vakantie kan gaan. Wij vragen daar een vergoeding voor van € 1,50 per dag per dier. Wij hebben zo’n 17 hokken beschikbaar voor opvang, maar je eigen hok meenemen mag ook altijd.

Back To Top
Lid worden