Skip to content

Presentatie Korte ketenonderzoek

Datum: 10 apr 2017 - 11 apr 2017
Tijd: 19:45 - 22:15 uur

Locatie
Kaasboerderij Het Noorderlicht


Uitnodiging
In de periode van november tot en met maart heeft onderzoek plaatsgevonden naar het draagvlak voor korte ketensamenwerking onder veehouders in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Dit onderzoek is uitgevoerd door vijf studenten van de opleiding Dier- en Veehouderij van hogeschool Inholland Delft, in opdracht van de WAV.
De geïnterviewde veehouders willen wij hierbij hartelijk bedanken voor hun tijd en medewerking. Uit ons onderzoek is een mooi resultaat gekomen!
Het presenteren van deze resultaten vindt plaats op maandag 10 april 2017 vanaf 19:45. U, uw partner en eventuele opvolger zijn hierbij van harte uitgenodigd.
Naast de presentatie van de resultaten geven enkele gastsprekers een presentatie over korte ketensamenwerking. Aansluitend is de gelegenheid om onder het genot van een drankje met de aanwezigen te praten over de (on)mogelijkheden van korte ketensamenwerking.
De bijeenkomst vindt plaats op boerderij het Noorderlicht van Kees van Gaalen, Gorissenweg 1 Noordeloos. Hieronder volgt het programma:

19:45 Ontvangst met koffie en cake
20:00 Welkomstwoord
20:10 Presentatie resultaten onderzoek
20.35 vragenrondje
20.50 pauze
21.00 Kees van Gaalen over Cooperatieve Producenten Groene Hart.
21.15 Marieke Kok over hoe gemeenten op ontwikkelingen kunnen inspelen
21.30 discussie
21:45 Netwerken met drankjes
22:15 Einde bijeenkomst
Als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van de netwerkbijeenkomst, kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info.korteketen@gmail.com
Hopelijk zien wij u op de netwerkbijeenkomst!
Met vriendelijke groet,
Amy D’Souza
Sabine Pfrommer
Annemieke van der Vlugt
Marlies Kreutz en
Cecile Bicknese
Mede namens de werkgroep WAV

Back To Top
Lid worden