Skip to content

Dialezing over de Canarische Eilanden

Datum: 06 apr 2017 - 07 apr 2017
Tijd: 20:00 uur

Locatie
Natuur- en vogelwacht Vijfheerenlanden


Dialezing: Johan Elzenga: Canarisiche Eilanden
De meeste van die vakantiegangers komen zelden of nooit verder dan de directe
omgeving van hun hotel.

En daarmee doen ze zichzelf enorm tekort, want de Canarische Eilanden zijn veel
meer dan alleen maar zon, zee en strand.
Het binnenland van deze van oorsprong vulkanische eilanden is bijzonder gevarieerd en zeer spectaculair. Eilanden als Lanzarote en Tenerife, waar nog actieve vulkanenzijn, lijken op sommige plekken wel op een andere planeet. Eilanden als Gran Canaria en La Palma hebben steilebergketens en diepe dalen. Johan Elzenga leidt ons vanavond over die ‘andere’ Canarische Eilanden.

Over Johan
Johan W. Elzenga is freelance beroepsfotograaf en schrijver voor fotobladen als ‘Fotografie’ (waar hij jarenlang hoofdredacteur van was) en ‘Focus’. Daarnaast schrijft en fotografeert hij voor andere tijdschriften, zoals voor het blad ‘Publish’ (tijdschrift voor de grafische industrie) waar hij workshops Adobe Photoshop voor maakt en voor Natuurfoto Magazine.

Johan is ook de auteur van het eerste Nederlandstalige boek over het RAW formaat van digitale camera’s, en schreef daarnaast boeken over Adobe Photoshop Lightroom, Apple Aperture, HDR, Photoshop CS6, Photoshop Elements, ‘Het Photoshop Lagen Boek’, ‘Photoshop Workshops’ en het boek ‘Digitale fotografie: Natuur’.

Johan’s fotografie wordt wereldwijd verkocht via Getty Images in Londen. Zijn specialiteiten zijn landschappen over de hele wereld, en wilde dieren in Afrika.

Zijn website is te vinden op http://www.johanfoto.nl

Waar: Natuurcentrum de Schaapskooi, Overboeicop 15, Schoonrewoerd

Back To Top
Lid worden