Skip to content

Nazomer festival

Datum: 30 sep 2017 - 01 okt 2017
Tijd: 17:00 - 22:30 uur

Locatie
Natuurcentrum


Nazomer Festival in

het Natuurcentrum Gorinchem, Gijsbert van Andelpark 1

 

Dansen in de silent disco op de uitkijktoren, shoppen op de braderie, eten bij de foodtruck en uitrusten bij de buitenbioscoop waar de nieuwe animatiefilm SING wordt gedraaid; het kan allemaal op het Nazomer Festival dat op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober plaatsvindt op het Natuurcentrum Gorinchem.

En heb je het fris? Dan warm je jezelf even op bij het muzikale kampvuur, terwijl je marshmallows roostert op het vuur.

Op zaterdag 30 september beleef je het allemaal. Het evenement begint deze dag om 17:00 en we gaan door tot ongeveer 22:30.

Maar dat is niet alles.

Op zondag 1 oktober is er een rommelmarkt op het terrein en zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. We gaan knutselen met de kinderen en ook het Leger Des Heils komt om samen spelletjes te spelen.

Er wordt geschminkt en de kinderen kunnen ook hun haren laten vlechten. En om de dag nog specialer te maken komen………….Pia en Zaza ook langs!

Tijdens het Nazomer Festival hanteren we het Pay As You Feel principe. Dit betekent dat iedereen zelf mag bepalen hoeveel hij of zij betaalt voor de entree of voor een activiteit. Het geld dat opgehaald wordt tijdens dit evenement zal gebruikt worden voor de ontwikkeling en aanleg van de nieuwe natuurspeeltuin op het Natuurcentrum.

 

 

 

Back To Top
Lid worden