Skip to content

Fiets- en wandelmeerdaagse Stap & Trap

Datum: 24 mei 2017 - 27 mei 2017
Tijd: 00:00 uur

Locatie
midden in Hoornaar


De fiets- en wandelmeerdaagse Stap & Trap start woensdag 24 mei voor de 21ste keer. Deelnemers kunnen donderdag tot en met vrijdag kiezen uit wandel- en fietsroutes, op woensdag zijn er alleen fietsroutes – dertig, veertig of zestig kilometer – uitgezet.

De grote tent in Hoornaar is opnieuw het startpunt en de finish voor alle afstanden. Sommige routes voeren dit jaar door het Land van Heusden en Altena, de Krimpenerwaard en landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Elke dag is er na de fiets- of wandeltocht gezellig entertainment en tijd voor het uitwisselen van ervaringen.

Ook zijn er deze keer wandelroutes van vijf en tien kilometer opgenomen, om deelname ook mogelijk te maken voor recreatieve wandelaars en jongere deelnemers. Voor de geoefende wandelaar zijn er routes van vijftien, vijfentwintig, dertig en veertig kilometer.

Puzzeltocht- Ook is er dit jaar op de vrijdag door de organisatie een puzzeltocht opgenomen. Dit kan worden gecombineerd met tien kilometer fietsen of met vijf kilometer wandelen op een buggyvriendelijke route. De laatste variant is vooral bedoeld voor gezinnen met kleine kinderen van diverse leeftijden.

Meer informatie www.stapentrap.nl

Back To Top
Lid worden