Skip to content

Farmfair

Datum: 08 sep 2018
Tijd: 10:00 - 17:00 uur

Locatie
A.M.A. van Langeraadweg


Margret en Piet de Groot uit Giessenburg houden op zaterdag 8 september op hun boerderij aan de A.M.A. van Langeraadweg een Farmfair. Margret: “Mensen kunnen spullen verkopen vanuit een kraam of vanuit hun kofferbak. We kwamen op het idee omdat ‘Le Bric à Brac’ in het Lingebos dit jaar niet doorgaat.

De gemeente Lingewaal wil een verkeers- en veiligheidsplan omdat het evenement erg groot is geworden. De organisatie kan niet aan de strengere eisen voldoen. Wij stonden ook altijd met een kraam in het Lingebos en vonden het heel leuk daar. Daarom zeiden we: we gaan zoiets in het klein organiseren. Onze Farmfair duurt van 10:00 – 17:00 uur. Een kraam huren kost 30 euro. Wie vanuit de kofferbak wil verkopen of alleen een plek wil huren voor een kleed of zelf meegebrachte tafel, betaald 10 euro. Het gaat om de verkoop van onder andere brocante, vintage, en kleding.”

Op het erf van de boerderij wonen Geert en Geralda Honcoop al jaren in een yurt. Ter gelegenheid van de Farmfair bieden zij bezoekers de gelegenheid een kijkje te nemen in hun ronde nomadentent en vragen te stellen over het leven in een yurt. De entree voor de fair is gratis, parkeren kan in het weiland. Sanitair is aanwezig en op het boerenterras verkoopt de familie De Groot koffie, taart en pannenkoeken. Wie een plek of kraam wil reserveren, kan bellen of mailen naar: 0184-651391 of groo7839@planet.nl. Of Facebook is onder ‘Farmfair’ ook informatie te vinden.

Back To Top
Lid worden