Skip to content

Classic bij Candlelight

Datum: 23 nov 2017 - 24 nov 2017
Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Locatie
Museum De Koperen Knop


‘Classic bij Candlelight’ op 23 november 2017 wordt een heel bijzonder concert in de middeleeuwse kerk van Giessen-Oudekerk. Met aan de vleugel Sophiko Simsive, onder meer bekend van het tv-programma Podium Witteman en het Grachtenfestival 2017. Haar begeleider deze avond is de vermaarde cellist Sebastiaan van Halsema, die zowel als solist als in orkesten tal van optredens op zijn naam heeft staan, in binnen- en buitenland.   

 

HET CONCERT

Ter gelegenheid van het concert wordt het kerkgebouw in een sfeer gebracht, die uitermate past bij de tijd van het jaar en de naderende ‘donkere dagen voor Kerstmis’. Maar dat is slechts een klein onderdeel van de buitengewone avond. Centraal daarin staan Sophiko Simsive (Georgië 1991) en Sebastiaan van Halsema (Amsterdam 1985).

Sophiko begon op driejarige leeftijd met het pianospel en wist sindsdien door studie en optredens uit te groeien tot een pianiste van hoog niveau. Nadat Sebastiaan als zesjarige begon met het bespelen van de cello heeft hij zich opgewerkt tot zijn huidige niveau van formaat door optredens en studie. Beiden zullen tijdens het concert prachtige klassieke muziek ten gehore brengen, waarbij de sfeer van de oude kerk zeker een toegevoegde waarde zal zijn. In de pauze en na afloop zijn er drankjes en hapjes verkrijgbaar.

 

KAARTVERKOOP

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze kosten slechts € 10,–. U kunt kaarten bestellen via kaartverkoop@classicconcert.nl en voor verdere informatie kijkt u op www.classicconcert.nl . De aanvang van het concert op 23 november 2017 is om 20.00 uur, terwijl de kerk om 19.30 uur open gaat. De consumpties in de pauze en na afloop zijn te koop in de naast de kerk gelegen Oude School. Het concert vindt plaats in het kader van de jaarlijkse muziekuitvoering van de Lions Alblasserwaard Tablis, wat dit jaar een extra dimensie krijgt omdat de Lions organisatie honderd jaar bestaat. De opbrengst van het concert komt ten goede aan de opleiding van geleidehonden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top
Lid worden