Skip to content

Escape room voor kinderen

Natuurcentrum klaar voor opening escape room

Het Natuurcentrum Gorinchem is een raadselachtig avontuur rijker:  vanaf 16 Mei  is het mogelijk om te ontsnappen uit escape room “het verhaal van Olivier”. Om 15.00u openen we de escape room in het bijzijn van mensen die hebben bijgedragen aan het tot stand komen van de escape room, zoals Mirjam Oomen, manager van Kringloop Gorinchem. Ook Wethouder Freije is bij de opening aanwezig.

Escape rooms zijn razend populaire real-life spellen, waarbij mensen zich laten opsluiten in een themaruimte met als doel zich daar binnen bepaalde tijd uit te bevrijden.

Op Natuurcentrum Gorinchem krijgen deelnemers zestig minuten de tijd om op zoek te gaan naar een verborgen rijkdom door een aan een schakeling van diversen puzzels en raadsels.  Zodra de deur van de escape room achter je sluit, wordt je direct meegenomen in het verhaal.

“Het Natuurcentrum was op zoek naar mogelijkheden om het aanbod aan activiteiten uit te breiden. Door verschillende mogelijkheden te onderzoeken ontstond het idee een escape room te bouwen”, aldus Linda Cramer Vrijwilliger Natuurcentrum.

Escape room “het verhaal van Olivier” is geschikt voor alle leeftijden, dat maakt deze escape room uniek. De puzzels zijn afgestemd op kinderen van vanaf 8 jaar, maar ook voor de jongere speurneuzen is er genoeg te doen. De escape room bied ruimte voor 2 tot 4 personen en kan ook als arrangement geboekt worden.  Een unieke beleving samen met vrienden, familie, collega’s of als gezinsuitje.

De realisatie van de escape room kon tot stand gebracht worden door een unieke samenwerking met kringloop Gorinchem, het Natuurcentrum en de ontwikkelaar Studio33.

Escape room “het verhaal van Olivier” is online te vinden op: www.hetverhaalvanolivier.nl

De escape room is te spelen op zaterdagen en zondagen voor € 7,50 per persoon. U reserveert de escape room door minstens 3 dagen voor de gewenste boekingsdatum te mailen naar escaperoom@ncgorcum.nl of te bellen met 0183 630 911. Tijdens de Lente doe dag op 21 mei (tweede pinksterdag) is de escape room aan het loket te boeken voor een introductieprijs van € 5,- p.p..

Back To Top
Lid worden