Skip to content

Dien op tijd uw subsidieaanvraag in bij Gemeente Molenwaard!

De gemeente Molenwaard ziet toerisme als een belangrijk onderdeel van de lokale economie. Steeds meer ondernemers zien de mogelijkheden van deze sector. De gemeente ondersteunt projecten die Molenwaard aantrekkelijker maken voor bezoekers (maar natuurlijk ook voor de eigen inwoners) met een subsidie.
Dit voorjaar zijn voor de eerste maal subsidies toegekend voor onder meer het realiseren van wandelroutes, een fietsservicepunt, het ontwikkelen van een duurzaam concept voor vakantiewoningen en de vervanging van de verlichting die tijdens de verlichtingsweek door de speeltuinvereniging Het Balkengat wordt geplaatst.

Dien op tijd uw subsidieaanvraag in!
Heeft u ook ideeën om onze gasten een nog mooier verblijf in onze gemeente ? Dan ontvangen we uw subsidieaanvraag daarvoor graag voor 1 september aanstaande. Een belangrijke voorwaarde is wel dat u zelf 50% van de projectkosten betaalt.
De ideeën hoeven zich niet te beperken tot voorzieningen voor onze bezoekers. Het kunnen bijvoorbeeld ook projecten zijn voor het behoud van natuur en landschap. Juist dat landschap maakt een bezoek aan onze polder de moeite waard.
Het geld uit het fonds Plattelandsontwikkeling Molenwaard 2018 is afkomstig uit de toeristenbelasting die recreatieondernemers betalen.

Wilt u een aanvraag indienen maak dan gebruik van de onderstaande link:
https://www.gemeentemolenwaard.nl/mozard/!suite86.scherm0325?mPag=5630

Back To Top
Lid worden