Skip to content

BlauwZaam Symposium IX in Gorinchem

GORINCHEM • In de Evenementenhal in Gorinchem wordt op donderdag 31 oktober van 12.30 tot en met 18.00 uur het BlauwZaam Symposium IX gehouden.

Het nieuwe (ver)bouwen verdwijnt en gaat vooral verlopen via internet en is circulair. Althans, de bouwmaterialen zijn circulair, zowel hergebruik als het gebruik van natuurlijke grondstoffen, de zogenaamde biobased materialen. Ook het beroep van architect verdwijnt.

Presentaties zijn er door Sander Ros, Marije Buursink en Jan Nederveen. In zijn presentatie leert architect Sander Ros ons de 4 nieuwe richtingen: Archinaut, ArchICT, Archi-energy en Archi-oloog. Tijdens het BlauwZaam Symposium IX hoor je wat zij voor onze maatschappij en aarde betekenen.

Na Sander vertelt Marije Buursink hoe Woningcorporatie Poort 6 omgaat met veranderingen en Jan Nederveen laat zien hoe de industrie op deze veranderingen inspeelt.

Dagvoorzitter Jan C. Brand, binnen het bestuur van BlauwZaam verantwoordelijk voor het thema het nieuwe bouwen, leidt de dag. Gastheer van het Symposium IX is Eelke Kraaijeveld, Wethouder Sociaal Domein Gemeente Gorinchem. Tenslotte leidt Martin de Winter een forumdiscussie met inspirerende ondernemers.

Deelname is gratis. Voor meer informatie: info@blauwzaam.nl.

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden