Ga naar hoofdinhoud

Bericht Gemeente Molenlanden: Dichtbij een toilet via De HogeNood app

Voor mensen met een (blaas) beperking kan het soms lastig zijn om op tijd een openbaar toilet te vinden. Maar ook voor toeristen of ouderen kan een uitstapje, wandeling of toeristisch bezoek aan Molenlanden daardoor lastig zijn of zelfs een reden om überhaupt niet de deur uit te gaan. Molenlanden wil graag een gastvrije gemeente zijn voor iedereen. Voor de bezoekers die onze prachtige gemeente op de fiets of wandelend komen ontdekken maar ook voor onze inwoners, de recreant om de hoek. Daarom roept de gemeente eigenaren van restaurants, dorpshuizen, recreatieve faciliteiten en musea op om zich gratis aan te melden bij de Hoge Nood app. In de app zijn inmiddels meer dan 9.500 gecontroleerde toiletlocaties in Nederland en België opgenomen.

Is uw toilet openbaar toegankelijk, eventueel tegen een kleine vergoeding? Dan vragen wij u om dit (gratis) aan te melden via de website www.hogenood.nl

Inwoners die gebruik willen maken van de HogeNood app kunnen deze gratis downloaden in de Google Playstore of Apple store. De toiletkeuze kan iemand bepalen aan de hand van voorgaande beoordelingen, afstand en faciliteiten. Ook kunnen gebruikers via de app zelf een toilet aanmelden, met toestemming van de eigenaar. En achteraf het toilet beoordelen of wijzigingen doorgeven. Kijk op www.hogenood.nl voor alle informatie.

Back To Top
Lid worden