Skip to content

Artikel Kontakt | Werelderfgoed Kinderdijk opent nieuwe locatie: de Kinderdijk Kiosk

KINDERDIJK • Stichting Werelderfgoed Kinderdijk kondigt de opening aan van de Kinderdijk Kiosk, gevestigd in het voormalige Windkracht 4 pand in Kinderdijk.

De nieuwe locatie moet een toevoeging worden naast het al bestaande Bezoekerscentrum. De Kiosk zal met name bezoekers van de Waterbus, fietsers en wandelaars verwelkomen voor onder andere tickets en meer informatie over het molengebied.

Diensten uitbreiden
“We zijn blij om deze nieuwe locatie te openen en onze diensten uit te breiden naar het voormalige Windkracht 4 pand”, aldus Peter-Jan van Steenbergen, directeur van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk.

Megan Herremans, Filiaalcoördinator Kinderdijk Kiosk, voegt daaraan toe: “De Kiosk zal niet alleen een plek zijn waar bezoekers tickets en informatie over ons gebied kunnen krijgen, ze kunnen hier ook terecht voor wat lekkers, zoals schepijs en mooie souvenirs.”

Puntjes op de i
De afgelopen tijd hebben medewerkers en vrijwilligers van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk hard gewerkt om de ruimte een make-over te geven. Momenteel worden de laatste puntjes op de i gezet, maar vanaf maandag 25 maart kunnen bezoekers worden ontvangen in de Kinderdijk Kiosk.

Bron: het Kontakt/ Beeld: Werelderfgoed Kinderdijk

Back To Top
Lid worden