Skip to content

Artikel Kontakt | Vakantiepark Molenwaard wordt Familie Resort Molenwaard

OTTOLAND • Vakantiepark Molenwaard, gelegen aan de Put in Ottoland, heeft een nieuwe naam: Familie Resort Molenwaard.

Vakantiepark Molenwaard, de naam die sinds de start in 2021 gebruikt werd, past niet langer bij de ambities die het park heeft. Familie Resort Molenwaard wordt namelijk geleidelijk omgetoverd tot een ‘echte beleveniswereld voor kinderen en hun families’.

De nieuwe naam weerspiegelt de doelgroep en de ambitie, en biedt voldoende ruimte om verder te groeien, meldt het vakantiepark in een persbericht.

Met de naamswijziging worden er ook een nieuwe huisstijl en logo geïntroduceerd, die meer in lijn liggen met het moederbedrijf van het park, Van Hoorne Entertainment. Deze verandering zal de band tussen de bedrijven versterken.

“Belangrijk is dat ondanks de naamswijziging het park zelf en de toewijding van ons team onveranderd blijven”, meldt Familie Resort Molenwaard verder. Dat betekent dat de gast altijd op de eerste plaats staat. Ook blijven de accommodaties, faciliteiten, entertainment en horeca zoals ze zijn.

Volgend jaar begint de bouw van een nieuwe faciliteit met onder andere een indoor waterspeeltuin. Verdere ontwikkelingen worden later dit jaar bekendgemaakt. Zo wordt Familie Resort Molenwaard geleidelijk omgetoverd tot een echte beleveniswereld voor kinderen en hun families.

Voor meer informatie: www.familieresortmolenwaard.nl.

Bron: het Kontakt/ Beeld: Aangeleverd

Back To Top
Lid worden