Skip to content

Artikel Kontakt | Meet and Greet met Fien en Teun bij première in Landvast in Alblasserdam

ALBLASSERDAM • Fien en Teun, het liefste boertje en boerinnetje van Nederland, hebben hun tweede bioscoopfilm gemaakt: ‘Fien en Teun gaan kamperen’. De film gaat op zondag 5 februari in première in Landvast Alblasserdam.

De hoofdrolspelers er zelf bij om al hun fans te komen begroeten. Ook kunnen de kinderen meedoen met een kleurwedstrijd in de kleurhoek, is er een springkussen en een limonadefontein. Speciaal voor de jongste filmfans blijven de lichten in de zaal aan staan en is het geluid een stuk zachter. De film duurt 60 minuten en er is nog een korte pauze.

Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die wonen op Avonturenboerderij Molenwaard. Samen ontdekken ze al spelenderwijs het Hollandse landleven op hun boerderij, middenin de polder. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Naast de Avonturenboerderij zijn Fien & Teun ook te vinden in het theater, op YouTube en op Spotify. In de bioscoopfilm gaan Fien een Teun kamperen.

Bron: het Kontakt/Beeld: Aangeleverd

Back To Top
Lid worden