Skip to content

Artikel Kontakt | Magazine #trotsopdeboer editie Vijfheerenlanden is weer verschenen

VIJFHEERENLANDEN • Het magazine #trotsopdeboer is inmiddels een jaarlijkse traditie. Uitgeverij Kontakt Mediapartners brengt ook in Vijfheerenlanden ieder jaar een editie van het magazine uit. De editie van dit jaar verschijnt deze week in enkele plaatsen als bijlage bij Het Kontakt Vijfheerenlanden en is nu ook online in te zien.

Bij het maken van het magazine #trotsopdeboer valt altijd op met hoeveel passie de boeren in Vijfheerenlanden aan het werk zijn. Of ze nu melkveehouder zijn of kaasboer, paarden houden, hun akkers bewerken, of zich als vrijwilliger inzetten voor een groot evenement, het gaat allemaal met een ongebreidelde energie. Het is natuurlijk ook een vak waarbij kantoortijden niet gelden. De omschrijving ‘geen negen-tot-vijfmentaliteit’ is bij de meeste boerenbedrijven zeker van toepassing. Want als er vandaag gehooid moet worden omdat het morgen gaat regenen, dan gaan ze vaak tot in de late uurtjes door.

De redactieleden van het magazine reden weer door Vijfheerenlanden om de mooiste verhalen op te tekenen en de boeren in beeld te brengen. Dit keer bracht de tocht ze onder andere naar Zijderveld, waar tractorpullingteam Red Impact het hoofdkwartier heeft. Verder namen ze een kijkje bij een druk bezochte avond vee beoordelen en gingen ze mee met de Trekkerbabes.

Het magazine, een productie van Kontakt Mediapartners, wordt huis-aan-huis verspreid in Asperen, Everdingen, Hagestein, Heukelum, Kedichem, Oosterwijk, Schoonrewoerd en Zijderveld en is vanaf nu ook online in te zien via deze link.

Bron: het Kontakt/ Beeld: KMP

Back To Top
Lid worden