Skip to content

5e Streekparade een groot succes!

StreekParade in Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt groot succes met Fien en Teun in de hoofdrol.

 

Afgelopen zaterdag was het in het Streekcentrum een feestelijke en vooral vrolijke dag, waarvan wel ca. 1000 bezoekers, jong en oud, hebben genoten.

De band los Irlandeses heette de bezoekers welkom met levendige muziek.

Voor de kramen met streekproducten en de creatieve workshops o.a. bloemstukjes maken met Groei en Bloei, insectenhotel timmeren, kaarsen van bijenwas maken e.d. was veel belangstelling.

De jongste bezoekers genoten van het optreden van Fien en Teun van de Avonturenboerderij Molenwaard van Van Hoorne entertainment. Op het ritme van de liedjes van deze bekende TV karakters schudden de kinderen de melk tot boter. Een bijzondere ervaring.

Ook de peuters en hun ouders, grootouders hebben met plezier meegedaan met de workshop ‘Muziek op schoot’ o.l.v. Lianne Vreugdenhil.

Theater Peeriscoop presenteerde het komende programma van het zangduo Esmay Usmany en Anke Timmer, die hun eigen repertoire ten gehore brachten. De ooievaars op hun nesten klepperden vrolijk mee.

Ieder uur maakte een volgeladen Jan Plezier van stal Vonk uit Giessenburg een rondrit door de polder.

Op het terras konden de mensen genieten van huisgemaakte taarten, streekwijn en –bier.

 

Prijswinnaars fotowedstrijd

Fien en Teun reikten op hun ludieke wijze de prijzen uit aan de prijswinnaars van de fotowedstrijd. Dit zijn: Quincy Hulshof (tot 14 jaar), Suze Hulshof (14-18 jaar), Gerda van Blanken (volwassenen). De jury sprak vol lof over de goede kwaliteit van de foto’s met prachtige beelden van jonge dieren in de Alblasserwaard.

Het organisatie comité bestaande uit leden van Den Hâneker en bestuur en vrijwilligers van het Streekcentrum kijken terug op een zeer geslaagde dag.

 

Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesvelt, Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers, telefoon 0184 602616

Email: info@streekcentrum.nl  website: www.streekcentrum.nl

 

 

 

Back To Top
Lid worden