Skip to content

Workshop improvisatie in 6 lessen bij het Haute Cultuurhuis

Midden oktober starten we met een workshop Improvisatie in het Haute Cultuurhuis. De workshop wordt gegeven door regisseur Claudia van Rooij. Zij regisseerde vele grote opera- en theaterproducties waarin zij werkte met oa Hanna Verboom en werkte als assistent-regisseur bij de musical Soldaat van Oranje.

In zes lessen leer je werken met verschillende improvisatietechnieken. We gaan werken met vrije opdrachten aan je basistechniek: wat is de situatie, relatie en conflict. We laten je kennismaken met de methode van Nachtgasten waarmee je meer structuur aanbrengt in een geïmproviseerd verhaal. Door het werken met vaste spelregels leer je meer uit je spel te halen, vrijer te bewegen op de vloer en je verbeeldingskracht te vergroten. Tevens ontdek je hoe een geheim van je personage voor extra spanning zorgt. Tijdens de lessen schrijven we een ‘eigen improvisatieverhaal’ wat we de laatste avond spelen in een avondvullend programma voor publiek.

Omdat het Haute Cultuurhuis net geopend is, bieden wij nu deze workshop aan voor €90,- (normaal €120,-). Dit omvat zes lessen à 3 uur met veel individuele begeleiding en inclusief koffie en thee. De workshop wordt gegeven op maandag- of woensdagavond.

Waar? Haute Cultuurhuis, Lekdijk 96 in Langerak. Inschrijven, stuur een mail naar info@hautecultuurhuis.nl.

Back To Top
Lid worden