Skip to content

Werelderfgoed Kinderdijk | Bezoeklocaties UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk blijven deze winter geopend

Deze winter zullen de bezoeklocaties van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk geopend blijven voor bezoekers. Tot en met de kerstvakantie zijn we nog dagelijks geopend en vanaf 12 januari t/m eind februari zijn onze bezoeklocaties vrijdag t/m zondag te bezoeken van 10.30 tot 16.00 uur.

Winters dagje uit
De winter brengt een bijzondere charme met zich mee in Kinderdijk, van laaghangende mist tot bevroren rietpluimen en mooie luchten. Bezoekers genieten van een schilderachtig dagje uit en laten zich betoveren door de adembenemende omgeving van onze UNESCO Werelderfgoed locatie.

Tussendoor opwarmen
Tijdens het bezoek zullen er genoeg plekken zijn om tussendoor even lekker op te warmen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het gerestaureerde Wisboomgemaal, stap aan boord van de verwarmde rondvaartboot, ontdek de museummolens en geniet van een lekker kopje warme chocomel in ons gezellige Kinderdijk-café. Verken de prachtige bezoeklocaties en ontdek de rijke geschiedenis van de molens en het omringende landschap.

Openingstijden deze winter

T/m 7 januari: Bezoeklocaties zijn dagelijks geopend van 10.30 – 16.00 uur, m.u.v. Eerste Kerstdag (gesloten) en 1 januari: 12.00 tot 16.00 uur
12 januari t/m 29 februari: Vrijdag tot en met zondag, 10.30 – 16.00 uur

Bezoekerscentrum
Het Kinderdijk-café in het Bezoekerscentrum is wel dagelijks geopend van 10.00 – 16.00 uur. M.u.v. 11 januari,15 februari en de doordeweekse dagen in week 5 & 6, dan zijn we volledig gesloten.

Kijk voor een compleet overzicht van de openingstijden op: www.kinderdijk.nl/openingstijden en voor tickets op www.kinderdijk.nl/tickets.

Back To Top
Lid worden