Skip to content

Voorstelling van Roy Grünewald & Esmay Usmany in Theater de Peeriscoop

Voorstelling:         Roy Grünewald & Esmay Usmany – ‘Soedah, Laat Maar’
Datum:                   dinsdag 3 november 2020
Aanvang:               19:00 & 21:00 uur
Prijs:                      € 19,50

Op dinsdagavond 3 november zullen Roy Grünewald en Esmay Usmany twee keer een prachtige, muzikale verteltheater-voorstelling opvoeren in Theater Peeriscoop.

Ras verteller Roy Grünewald en singer-songwriter Esmay Usmany zijn Indo’s van de 2e en 3e generatie. Hun (groot)ouders kwamen noodgedwongen naar Nederland. Ze werden opgevangen in contract pensions, moesten wennen aan een koud klimaat en Hollands eten. Dat leverde een schat aan verhalen op. Over onbegrepen liefdesrelaties. Over heimwee en verlangen, maar er werd ook heel wat gelachen. Om rare gewoontes over en weer. Maar bij Indo’s was er altijd de troost van het eten…

De 1e voorstelling is bijna uitverkocht, maar voor de voorstelling van 21.00 uur zijn nog kaartjes, die te bestellen zijn via de website: www.peeriscoop.nl. De voorstellingen beginnen om 19.00 en 21.00 uur. Helaas is de bar gesloten, maar onze foyer is een half uur voor aanvang geopend. Prijs voor een ticket bedraagt € 19,50.

U kunt de 2e voorstelling ook meebeleven vanuit uw eigen huiskamer. Koop dan een livestreamticket via www.peeriscoop.nl, tabblad Livestream tickets. Voor 15 euro kunt u met de hele huiskamer meekijken naar deze mooie, herkenbare en gezellige voorstelling.

Beeld: Marjolein Jaworski

Back To Top
Lid worden