Skip to content

Vierdaagse Alblasserwaard verplaatst naar 2021!

Gisteren heeft het kabinet een uitgebreid pakket aan nieuwe en aangescherpte maatregelen bekendgemaakt om het virus te bestrijden, waaronder het verbieden van evenementen voor 1 juni 2020. Helaas wordt met deze maatregel definitief een streep gezet door de Vierdaagse Alblasserwaard van 20 t/m 23 mei 2020. Een speciale editie rondom 75 jaar Vrijheid met o.a. een kampement en optreden/ veteranenconcert van de Band of Liberation. Vrijheid – ons grootste goed, naast onze gezondheid, wordt ons door dit virus ontnomen en dat is heftig.

Wij zijn ons bewust van de grote teleurstelling bij alle wandelaars, fietsers, sponsoren, lokale (Den Haneker) ondernemers, vrijwilligers en andere betrokkenen…, maar staan uiteraard achter de maatregelen vanuit het kabinet.

Initiatieven 24e editie in 2021
Wij willen iedereen bedanken voor zijn/ haar bijdrage of betrokkenheid. We zijn blij te kunnen melden dat we recentelijk een partnership hebben gesloten met de Rabobank Lek en Merwede. Samen staan we sterk, samen zetten we de schouders eronder voor 2021.

Met elkaar hebben we de afgelopen maanden achter de schermen ontzettend hard gewerkt… en dat is niet allemaal voor niets geweest. Want:
– waar mogelijk schuiven we de fiets-/ wandelroutes en rustpunten door naar volgend jaar
– nieuwe initiatieven zoals HannesHoeve Kidsplein en wandel-/ fietsboekjes met kortingsbonnen worden volgend jaar ingevoerd met dank aan diverse sponsoren en betrokkenen
– de kleurplaat rondom 75 jaar Vrijheid is vanaf nu via www.denhaneker.nl/kleurplaat/ als download beschikbaar (incl. prijzenpakket met dank aan Avonturenboerderij Molenwaard)
– de voorbereidingen voor de feestelijke 25e editie in 2022 incl. KennedyMars blijven doorgaan met dank aan een team enthousiaste vrijwilligers.

Van uitstel komt afstel voor 2020. Dit jaar dus geen sportief fiets- & wandelevenement in onze prachtige streek… De 24e editie van de Vierdaagse Alblasserwaard zal van 12 mei t/m 15 mei 2021 plaatsvinden (incl. Streekparade op zaterdag).

Voor het antwoord op de meest gestelde vragen rondom het evenement verwijzen we naar www.vierdaagsealblasserwaard.nl

Denk goed aan jezelf en zorg voor elkaar. Wij hopen elkaar in goede gezondheid in 2021 in Hoornaar op het terrein weer te treffen.

Sportieve groet namens de stuurgroep,
Wouter – Henk – Theo – Desiree – Kees en Mariëlle

Back To Top
Lid worden