Skip to content

Theaterconcert Steam Power in de Peeriscoop

Voorstelling:                                       Steam Power – Theaterconcert
Datum:                                                 zondag 15 november 2020
Aanvang:                                             17:00 uur (Live stream)
Prijs:                                                     Solo ticket € 7,50 Huiskamer ticket € 10,00

Op zondag 15 november speelt Steam Power een bijzonder theaterconcert in Theater Peeriscoop. Door de huidige Covid-19 regels mogen er geen bezoekers in de zaal aanwezig zijn. Dat betekent echter niet dat u de show hoeft te missen! De bandleden hebben namelijk besloten toch naar Gorinchem te komen en de voorstelling wordt live gestreamd vanuit Peeriscoop. Na aankoop van een streamticket krijgt u een link per mail. Een kwartier voor aanvang van de voorstelling klikt u op de link en zo kunt u mee kijken in de zaal van het theater.

Steam Power is een akoestische bluegrass/pop formatie met topmusici uit de Nederlandse akoestische muziekscene. De band bestaat uit Joost van Es (viool, zang), Janos Koolen (zang, mandoline, banjo), Laurens Joënsen (zang, gitaar) en muzikale duizendpoot Fay Lovsky (zang, bas).

Om de beurt nemen de leden van Steam Power de leadzang voor hun rekening en iedereen heeft meegeschreven aan de stukken. Een ontmoeting van vier gelijke geesten, waarbij de muziek groter is dan de som der delen. Op zoek naar de zuiverste noot in een reis die nooit eindigt.

Deze vier muzikanten hebben hun sporen ruim verdiend op podia in binnen- en buitenland en zijn op vele albums te horen. Ze speelden met o.a. Henny Vrienten, Frédérique Spigt, Kaz Lux, Douwe Bob en Magna Carta. Onderling gelijkwaardig kan de creativiteit vloeien en elk optreden is een nieuw avontuur met prachtige teksten en instrumentale virtuositeit. Haal deze geweldige band dus nu in huis!

De live stream vindt plaats op zondag 15 november en start om 17:00 uur. De prijs voor een solo ticket bedraagt € 7,50 en voor een woonkamer ticket betaalt u slechts € 10,00 en kunt u met de hele huiskamer meegenieten. Wanneer u een live stream ticket koopt dan steunt u deze geweldige muzikanten. De livestream tickets kunt u reserveren via www.peeriscoop.nl, tab “livestream tickets”.

Back To Top
Lid worden