Skip to content

Theater Peeriscoop | Voorstellingen 28 & 30 januari

Op zondagmiddag 28 januari en dinsdagavond 30 januari zijn er uiteenlopende voorstellingen in theater Peeriscoop.

Jeroen van Veen, geeft op zondagmiddag 28 januari een theaterconcert, waarbij 20 mensen op het toneel om de vleugel heen kunnen liggen. Jeroen maakt in Tijdnoot I – van Bach tot Beving een tijdreis door de wereld van de pianomuziek. Hij speelt composities van Bach, Beethoven, Schubert, Rachmaninoff, Glass, Yiruma, Van Veen, Ten Holt en Beving. Tijdens het concert wisselen muziek van en verhalen over de componisten elkaar af. Hij neemt het publiek mee in een persoonlijk muzikaal avontuur samen met het instrument dat zijn grote passie is: de piano!

Een ligplaats op het toneel kunt u reserveren via kassa@peeriscoop.nl, het kaartje kunt u gewoon online bestellen. U dient overigens zelf een matje en, indien gewenst, een kussen mee te nemen.

De entree bedraagt € 15,00 inclusief een drankje en na afloop een hapjestafel. De voorstelling begint om 16.00 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Op dinsdagavond 30 januari hebben wij twee cabaretvoorstellingen op één avond, Maria Kraaijkamp met haar voorstelling Meh. Zij vertelt over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh. Door middel van herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat ze zien dat het ok is om je niet ok te voelen.

Maria Kraaijkamp is een aanstormend talent dat moedeloos komt aansloffen. Ze stond in 2022 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival.

Sjamke de Voogd met haar voorstelling ‘Dingen die nooit af’ gaat over het leven als eindeloze ontdekkingstocht. Want wat als je je grootste passie en talent misloopt? Gevolg: een onnavolgbare gezinssituatie, odes aan alle exen en belangrijke anekdotes over okselhaar en biefstuk…

Sjamke stond al 22 jaar met haar zus Nellerike in de Nederlandse theaters als Zusje Voogd. Vijf jaar geleden begon Sjamke met het schrijven van solomateriaal, maar het is nooit af.

De entree bedraagt € 15,00 inclusief een kop koffie of thee. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch via 0183-690022.

Bron: Theater Peeriscoop/ Beeld: Anne van Zantwijk

Back To Top
Lid worden