Skip to content

Theater Peeriscoop | Voorstelling: Kalverencollectief – Aanstormend Talent Tarief (1/3)

Op vrijdagavond 1 maart is er weer een verrassende cabaretvoorstelling te zien in Theater Peeriscoop. Met een aantal ATT-avonden (Aanstormend Talent Tarief) probeert Theater Peeriscoop het Gorinchems publiek te bewegen zich eens te laten verrassen door aanstormend talent. Deze keer is het de beurt aan Het Kalverencollectief.

Het Kalverencollectief is een groep van acht kleinkunstmakers die elke vrijdag samen nieuw materiaal maken. Met grote ogen kijken ze de wereld in en zoeken dorstig naar de uiers van inspiratie. Van Fries roodbont, of Belgisch witblauw naar Neerlands goud. Van stand-up met loeiharde humor tot ingetogen of schurende kleinkunstliedjes, je kan van alles verwachten.
Boe-geroep niet inbegrepen.

Een avond als dit, met jonge aanstormende talenten, is altijd een verrassing. Elke acteur of actrice krijgt 15 minuten de tijd om zijn/haar beste nummers te presenteren.

De entree bedraagt € 15,00 inclusief een kop koffie of thee. De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl.

Back To Top
Lid worden