Skip to content

Theater Peeriscoop | Voorstelling: Gerard Wortel – De Wortel van 75 (11/2)

Op de culturele zondagmiddag 11 februari komt Gerard Wortel met zijn voorstelling De Wortel van 75 naar Theater Peeriscoop.

Wortel gooit al zijn theaterervaring, zijn muzikale en theatrale creaties en al zijn levensliederlijke teksten in de strijd met het publiek. Met zijn eigen Nederlandstalige liedjes en voordrachten, zichzelf begeleidend op gitaar en muzikaal ondersteund door cellist Bas van Waard, weet deze troubadour als geen ander zijn publiek te bespelen.

De kracht van dit multitalent ligt vooral in zijn liedthema’s, zijn improvisatievermogen, beeldend taalgebruik en zelfspot. Daarbij zet Wortel het publiek graag op het verkeerde been.

Ben je nog maar net bekomen van zijn liedje over zijn angst in de supermarkt, in één adem moet je alweer aanhoren hoe hij zich ergert aan de e-biker, waarna hij direct zijn liefde voor de teckel bezingt. Wortel hekelt, ontroert, laat je ouderwets lachen, meezingen en applaudisseren.

De voorstelling begint om 16.00 uur, maar u kunt vanaf 15.00 uur al terecht in onze gezellige foyer. Entree bedraag € 15,00 inclusief een consumptie en gebruik van de hapjestafel na afloop. Dus kom genieten van heerlijke muziek als afsluiting van de Culturele Zondag.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl.

Back To Top
Lid worden