Skip to content

Theater Peeriscoop | Theaterprogramma vanaf 20 juni online in de verkoop

Theater Peeriscoop start op 20 juni de verkoop van het theaterprogramma voor het seizoen 2023-2024 volledig online. Omdat tegenwoordig de meeste bezoekers reserveren via internet is er voor gekozen om geen gedrukt programmaboek uit te geven – dit is ook beter voor het milieu. Bovendien presenteert Peeriscoop in september een reuze handige programma app. Hierover ontvangt u later, naast een handig programma overzicht, nog nadere informatie. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte via actuele persberichten en sociale media.

Het belooft een gevarieerd en boeiend seizoen te worden met voorstellingen van bekende en aanstormende artiesten op het gebied van toneel, muziek, dans, jeugd, cabaret en meer. Het 25e seizoen wordt geopend en afgesloten met de succesvolle voorstelling ‘Broos’ van Fred Delfgaauw. Met een mix van humor en ontroering brengt hij een ode aan het leven in al zijn kwetsbaarheid.

Tussen september en juni kan men kiezen uit meer dan 50 voorstellingen met bekende artiesten als Nilgün Yerli, Sjaak Bral, Claudia de Breij, Peter Lusse en Vincent Bijlo. Het duo Rob & Emiel komt terug met een nieuwe magische show vol humor en illusies. Persoonlijke aanrader van FredD is: Ludique! Vorig seizoen uitverkocht met een dermate indrukwekkende muzikale voorstelling over Robert Long dat zij als reprise terugkomen! Het cabarettrio ‘Niet Schieten’ speelden in Peeriscoop de allereerste try-out en sluiten hun tournee bij ons weer af met hun allerlaatste voorstelling.

Peeriscoop biedt ook een podium voor Gorcumse talenten. Zoals Marije Nie met een tapdance programma, Het Kalverencollectief met regionaal Kleinkunsttalent, een klassiek concert van Noël Casteleyn en Tonnie Meinhardt en de dernière van de succesvolle vertelvoorstelling ‘Soedah, Laat maar’ van Esmay Usmany en Roy Grünewald.

Er zijn ook weer twee theaterverwenmiddagen ingepland met het zeer gewilde advocaatje met slagroom. Daarnaast is er ‘Peeriscoop op zondag’ met na de middagvoorstelling de traditionele hapjestafel om het weekend gezellig af te sluiten.

Het sfeervolle en gastvrije Theater Peeriscoop wil het Gorcumse publiek graag verwelkomen in het nieuwe theaterseizoen waar cultuur en gezelligheid samenkomen. Bekijk het volledige programma op www.peeriscoop.nl en reserveer alvast uw kaarten.

Vrienden van Theater Peeriscoop hadden vorige week voorrang bij het boeken, dus het kan de moeite waard zijn om vriend te worden en je plek voor volgend seizoen veilig te stellen!

Back To Top
Lid worden