Skip to content

Theater Peeriscoop | Rubiamorena – Rendez-Vous (5/2)

Ontmoet tijdens deze bijzondere ‘Rendez-vous’ in Theater Peeriscoop twee muzikale reizigers

Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, besloten ze samen een muzikale carrière op te bouwen. Ze verloofden zich al snel, trouwden en reisden door heel Europa (ook met hun twee kinderen) om muziek te spelen. Op zondagmiddag 5 februari is Rubiamorena met ‘Rendez-vous’ te zien in Theater Peeriscoop. Geniet na de voorstelling van een drankje en een hapje in de gezellige foyer.

Al vijf  jaar op rij touren ze in de zomer door Mallorca, waar ze afgelopen zomer hun eerste muziekvideo van het Engels – Franse nummer ‘Jour d’Amour’ opnamen. Zij komt uit de jazz, soul en pop-hoek en was al jong geïnspireerd door de franse chansons. Zijn basis ligt in de èchte oude rock en blues en hij raakte later betoverd door de verschillende virtuoze Flamenco stijlen.

Hun muzikale weg
Ontmoet tijdens deze bijzondere rendez-vous twee muzikale reizigers die de ruggengraat vormen van de akoestische Nederlandse band Rubiamorena. Laat u verrassen op deze reis door de passie waarmee de gitarist en zangeres prachtige nummers van diverse iconen uit de muziek vertolken die hen hebben geïnspireerd op hun muzikale weg.

Inspiratie en dromen
Muziek is universeel, het vertelt een verhaal, een emotie, het laat ontroeren en herinneren. Muziek is iets magisch, muziek heelt en verbindt. Eén ding is zeker; wanneer we u mogen verwelkomen bent u op deze rendez-vous gegarandeerd niet alleen. Tijdens deze muzikale voorstelling leert u tussen de liedjes dit echtpaar beter kennen, wat hen inspireert en welke dromen ze najagen.

Komt u genieten? Op zondagmiddag staat er een goed gevulde hapjestafel voor onze bezoekers klaar. Een heerlijke zondag bij Peeriscoop! Bestel snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022.

Voorstelling:              Rubiamorena – Rendez-Vous
Datum & Aanvang:   Zondag 5 februari 16:00 uur
Tickets:                       € 12,50 incl. een consumptie en hapjestafel na afloop

Back To Top
Lid worden