Skip to content

Theater Peeriscoop | RAAF Muziektheater – Dido & Aïsha 10+ (29/1)

Theater Peeriscoop verwelkomt Dido en Aïsha van RAAF muziektheater: ‘Een jeugdvoorstelling over (voor)oordelen, jaloezie en vriendschap’

Een heerlijke zondagmiddag beleven in het theater? Met het hele gezin? Op zondag 29 januari is RAAF te zien met de spetterende jeugdvoorsteling Dido en Aïsha, voor iedereen vanaf 10 jaar! De tickets kosten € 10,00 inclusief een glas ranja en wat lekkers.

Terug in de tijd wordt wel héél actueel. Hoe historische figuren ineens in de moderne schoolbanken belanden: Dido en Aïsha is gebaseerd op de Griekse mythe Dido en Aeneas. Maar ook op Hypatia: een wiskundige en filosofe. Zij gaf les in Alexandrië (Egypte) op de school van Plato. Een echte powervrouw avant la lettre dus.

RAAF brengt haar verhaal samen met het liefdesverhaal van Dido en Aeneas. Zo ontstaat er een nieuw muzikaal avontuur voor iedereen van 10 tot 100 jaar. Dus neem uw tieners mee naar het theater en geniet zelf mee van deze heerlijke voorstelling.

Vrienden of vijanden?
De tieners Dido en Aïsha zitten bij elkaar in de brugklas. Iedereen moet vechten om een plek. Worden ze vrienden of vijanden van elkaar? Deze jeugdvoorstelling gaat over (voor)oordelen, jaloezie en vriendschap.

Wilt u, en uw gezin, dit inspirerende verhaal in Theater Peeriscoop niet missen? Bestel dan snel uw kaartjes op www.peeriscoop.nl of via 0183-690022. De ranja staat klaar!

Voorstelling:               RAAF Muziektheater – Dido & Aïsha (10+)
Datum:                         Zondag 29 januari 15:00 uur
Tickets:                       €10,- incl. ranja en wat lekkers

Beeld: Bart Grieten

Back To Top
Lid worden