Skip to content

Theater Peeriscoop | Karakter van Justin Samgar (10/12) & Marmer van Andries Tunru (12/12)

Op zondagmiddag 10 december en dinsdagavond 12 december zijn er uiteenlopende voorstellingen in theater Peeriscoop.

Justin Samgar komt op de Culture Zondagmiddag 10 december met zijn spoken word voorstelling Karakter.  Justin Samgar is de Verteller met muziek van Deniz Kavafoglu op handpan en Avi Kishna op sarod. De voorstelling is losjes gebaseerd op de Dante’s ‘Goddelijke Comedie’. In deze heldenreis neemt Justin je mee naar de hel van zijn herinneringen. Depressies, armoede, criminaliteit, huiselijk geweld, drugs, liefde en angst. Hij laat zien dat de dieptepunten in zijn leven hem naar grotere hoogtes hebben kunnen brengen. Een verhaal over persoonlijke groei. Met humor en met passie, met ritme en met gevoel geeft de Verteller zich helemaal bloot.

De voorstelling begint om 16.00 uur, maar u kunt vanaf 15.00 uur al terecht in onze gezellige foyer.
Entree bedraagt € 15,00 inclusief een consumptie en gebruik en van de hapjestafel na afloop. Vul uw zondag en kom meegenieten van deze voorstelling.

De voorstelling op dinsdagavond 12 december wordt verzorgd door Andries Tunru. Met zijn voorstelling Marmer beitelt hij weg wat er niet toe doet. Hij breekt het soms eeuwenoude gesteente open en hakt, sjort en zaagt tot niets anders dan de kern overblijft. Niet met beitels en hamers, maar met de gereedschappen die hij zo goed beheerst: messcherpe grappen, bruisende verhalen en verbluffende improvisaties. ‘Marmer’ is Andries’ meest persoonlijke voorstelling tot nu toe. Andries Tunru won prijzen op drie verschillende cabaretfestivals en maakte furore via Lingo, Dumpert en als Slimste Mens. Hij is lid van het cabaretteam van Spijkers met Koppen (NPO, Radio2) en vormt samen met Stefan Hendrikx het improvisatieduo Beperkt Houdbaar.

De voorstelling begint om 20.30 uur, maar kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend. Een kaartje kost € 19,50 inclusief een gratis consumptie. Kom deze leuke man en slimste mens bewonderen in zijn nieuwe voorstelling Marmer en wees getuige van een talent dat een meesterwerk schept.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl.

Beeld: Anne van Zantwijk

Back To Top
Lid worden