Skip to content

Streekmanden als kerstpakket

In het prachtige landschap van de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, waar water, weilanden, zwart-witte koeien, dijken, grienden, boomgaarden en molens het beeld bepalen, vindt u nog een aantal boeren die op ambachtelijke en streekeigen wijze producten produceren.

Geheimen van de streek…
Streekproducten hebben een volle, unieke en ouderwets lekkere smaak. Wat hiervan het geheim is? De boer verbouwt, verzorgt en selecteert met veel zorg en vakmanschap zijn grondstoffen. Deze grondstoffen verwerkt hij vervolgens tot overheerlijke streekproducten, waarbij hij gebruik maakt van authentieke streekrecepten, die vaak van generatie op generatie worden doorgegeven. Het behoud van deze authentieke vaardigheden wordt door de boeren echter wel gecombineerd met moderne bedrijfsvoering. Dit zorgt ervoor dat de producten altijd van hoogwaardige kwaliteit zijn en voldoen aan alle eisen die gesteld worden op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Den Hâneker biedt de mogelijkheid om streekmanden te bestellen. Voor inlichtingen kunt u terecht bij Ester Korteland, 078-6440599.

Back To Top
Lid worden