Skip to content

Speciale kidsworkshop kerststukje

Speciaal voor de kids organiseert Museum De Koperen Knop een kinderworkshop kerststukje maken. Onder deskundige leiding maak je die middag een leuk en uniek kerststukje, dat aan-sluit bij de expositie die er op dat moment in het museum is, over schaatsen, getiteld ‘Onder Nul’. De workshop is op woensdag 11 december 2019 van 14.00 tot 16.00 uur. Vooraf reserveren kan vanaf nu.

Met elkaar een middag aan de slag gaan om een leuk en bijzonder kerststukje in elkaar te zetten. Dat kan op woensdag 11 december 2019 in Museum De Koperen Knop. Het museum zorgt voor alle benodigde materialen en iedere deelnemer gaat naar huis met een mooi stukje. Natuurlijk is er die middag ook limonade met wat lekkers. Om ervoor te kunnen worden dat er voldoende materiaal wordt ingekocht moet het museum weel weten hoeveel deelnemers er zijn. Daarom moet er vooraf worden gereserveerd. Dat kan tot en met 7 december 2019 per email (koperenknop@koperenknop.nl), telefoon (0184-611366) of in het museum. De kosten zijn € 10,- per deelnemer. Maar daar krijg je wel een heel bijzonder kerststuk voor.

Voor meer informatie over het museum kijkt u op www.koperenknop.nl. Het adres van Museum De Koperen Knop is Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Ook op tweede kerstdag is het museum van 13.00 tot 17.00 uur open.

De Koperen Knop is een zeer geschikte locatie voor een groepsbezoek, vergadering of cursus. Kijk voor meer informatie hierover op de website waar een speciale arrangementenprogramma 2020 staat vermeld. U kunt ook een exemplaar van de arrangementen aanvragen per telefoon of email.

Back To Top
Lid worden