Skip to content

Roadtripper evenement door Molenlanden

Op zaterdag 27 maart organiseert Roadtripper een evenement door Molenlanden.

WAT GA JE DOEN?
Heerlijk toeren met je gezinsauto, sportwagen of oldtimer met een culinaire stop. Beleef een hele leuke dag, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. We hebben een schitterende route uitgezet door de prachtige natuur van Molenlanden. Het wordt niet voor niets de “groene oase” genoemd, met zijn ontelbare kleuren groen en afwisselend landschap. De route stuurt je over de vele kronkelige wegen langs kleine wateren en doorkruisen schilderachtige dorpen en kleine stadjes. Uiteraard staan ook de molens centraal in deze route en doorkruis je het Unesco Werelderfgoed Kinderdijk met zijn 19 molens, een uniek stukje Nederland. Kortom een prachtige ervaring waarin je jezelf de gehele dag in een schilderij bevindt. Met deze tourrit ondersteun je ook de lokale horeca.

WAT IS INBEGREPEN?
Koffie of thee met een lekkernij verzorgd door restaurant Kampanje geserveerd aan je auto.
Een routebeschrijving met tips.
2 kleine rallystickers.
Een gps route voor je navigatiesysteem of je smartphone.
Een luxe lunch naar keuze verzorgd door restaurant ‘t Raadhuis geserveerd aan je auto.
In geval van nood, toilet bij start locatie en lunch locatie aanwezig.
De finish sluiten we af bij de kaasboerderij met een lokaal likeurtje en wat lekkers.
Er is gelegenheid om de uitgebreide boerderijwinkel te bezoeken en wat te kopen.

HOE EN WAT?
Ontvangst in afgesproken tijdvakken i.v.m. corona tussen 10.30 – 11.45. Je krijgt een koffie of thee met een lekkernij geserveerd aan de auto. Ook krijgt je van ons een routeomschrijving en een GPX bestand voor de navigatie of smartphone. Zorg dus voor een volle smartphone en e.v.t. een laadsnoer. Daarna ga je de route rijden. De route duurt ongeveer 3 uur en is ongeveer 130 km. Halverwege de route heeft de lokale horeca voor je een luxe lunch verzorgd. Op de eindlocatie ontmoeten wij elkaar weer en krijg je nog een drankje en wat lekkers. Deze culinaire toerrit is leuk voor ieder type auto en rijder.

PRIJZEN?
Totale arrangement op basis van 1 persoon € 35,-

AANMELDEN?
Aanmelden kan hier op de website bij “BOEK NU”  door je gegevens hier rechts in te vullen. Informatie aanvragen via: info@roadtripper.nl  Wilt U liever iemand spreken? Bel Remy 06-52342134 / of bel Wim 06-10307090

Back To Top
Lid worden