Skip to content

Persbericht Theater Peeriscoop | Theaterseizoen opent op 1 september

Fred Delfgaauw opent op vrijdag 1 en zaterdag 2 september het nieuwe theaterseizoen met zijn meest recente voorstelling “Broos”. Broos is een theatrale ode aan ouderen en hun levenskracht. Een eerbetoon ook aan degenen die hen, onvermoeibaar en vaak ondergewaardeerd, de zorg bieden die ze nodig hebben. Er zijn nog enkele kaarten.

In september staat u nog veel meer moois te wachten in Peeriscoop. Op 26 september treedt Lonneke Dort op met een try-out van haar nieuwe cabaretprogramma “Wat mij betreft”. Op 22 september is er een muzikale avond met liedjes van Matthijn Buwalda en op 30 september is er een filmvertoning van Freek en Hella de Jonge getiteld “Het Atelier”. Na afloop van de film is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Freek en Hella.

Ook de rest van het theaterseizoen zijn er volop mogelijkheden te komen genieten van gevoelige, grappige, controversiële en/of meeslepende voorstellingen van oude rotten en nieuw talent. De volledige programmering staat online op de website van Peeriscoop en de tickets kunnen besteld worden op www.peeriscoop.nl.

App
Sinds dit seizoen kunt u ook onze app downloaden. Zet deze app op uw telefoon of tablet en u kunt heel eenvoudig tickets bestellen. Scan de QR-code hieronder en download de app.

Neem uw tickets mee!
Met ingang van het nieuwe seizoen werken we met een nieuw ticketsysteem en zullen wij de tickets scannen. Wij vragen u daarom om uw tickets digitaal of geprint mee te nemen.

Bron/ Beeld: Theater Peeriscoop

Back To Top
Lid worden