Skip to content

Onze leden in beeld: de Bakplaats

Heel graag zetten wij elke week een lid van onze werkgroep Plattelandstoerisme & Streekproducten in het zonnetje.
Deze week is Marjolein van Till aan de beurt, met haar Bakplaats.

Sinds wanneer bent u lid van Den Hâneker?
2018

Waarom bent u lid van Den Hâneker?
In 2018 ben ik in contact gekomen met Den Hâneker, zij vroegen mij om aanwezig te zijn bij de Streekparade op de Avonturenboerderij. Ik was toen net gestart met mijn eigen onderneming, hiermee wil ik graag betrokken zijn in de regio. Het toerisme is in opkomst en er is zoveel moois te zien en te doen.

Wat kenmerkt en/of maakt uw accommodatie, bezienswaardigheid, product of dienst zo bijzonder?
Na mijn deelname aan Heel Holland Bakt in 2017 is mijn leven op zijn kop komen te staan. In januari 2018 heb ik besloten mijn eigen onderneming te starten. Gedurende het jaar was er zo veel vraag naar mijn producten en workshops, dat ik nog een stapje verder gegaan ben en mijn eigen winkel ga openen. Bijzonder hieraan is dat het een open bakkerij is, men kan dus zien hoe en waar ik mijn taarten maak en daar gelijk van een kopje koffie of thee en iets lekkers kan genieten!

Meer informatie: www.watbaktmarjolein.nl

Back To Top
Lid worden