Skip to content

Nominatie Avonturenboerderij Molenwaard in Top 10 Leukste Uitjes

GROOT-AMMERS • Avonturenboerderij Molenwaard staat in de Top 10 met Leukste Uitjes voor het komende jaar in Zuid-Holland. Met deze nominatie is het themapark nog in de race voor het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019.

Geopend in maart 2018 mag Avonturenboerderij Molenwaard zich nu al meten met enkele grote namen in de vrijetijdssector, zoals Archeon, CORPUS en Vogelpark Avifauna. Binnen een jaar weet het gloednieuwe themapark in Groot-Ammers zich te plaatsen in de Top 10 Leukste Uitjes van Zuid-Holland 2019. De verkiezing is onderdeel van het Land van ANWB. Dit jaar zijn ruim 63.000 stemmen uitgebracht op uitjes die ANWB-leden het meest waarderen in verschillende categorieën.

Avonturenboerderij Molenwaard is nu nog in de race voor het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019. De winnaar wordt op 7 maart 2019 bekendgemaakt.

Hele jaar open
Het ongekende succes van afgelopen jaar vertaalt zich al direct in de verkoop van de nieuwe seizoensabonnementen. Zowel huidige als nieuwe abonnementhouders weten hun weg te (blijven) vinden naar het themapark. Bovendien, mede door deze nominatie en de hoge bezoekersaantallen van 2018, zal Avonturenboerderij Molenwaard in seizoen 2019 een jaarrond geopend zijn.

Alle openingsdagen en -tijden zijn te vinden op de website: www.avonturenboerderij.nl.

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden