Skip to content

Nieuwsbrief Boer & Hoeve – 66

Het voorwoord van Dick de Jong:

“Halverwege juli beleefde ik weer een boeiende week. Op allerlei gebied en met een diversiteit aan projecten, die ik onder handen mag hebben. Vooral ook voor Boerderij & Erf AKV. Twee gesprekken met enthousiaste mensen, die hebben aangeboden zich te willen gaan inzetten voor het optimaliseren van de beeldbank. Een boeiende excursie langs een aantal ruilverkavelingsboerderijen in het gebied in aanwezigheid van een groepje deskundigen. En een bezoek aan de prachtige expositie Middeleeuwse Tuinen in het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden. Na afloop van dit laatste liep ik terug naar de auto over de Leidse zaterdag-markt. Wat een aanbod aan groenten en fruit. Opvallend veel uit eigen land. Ik zag er de peertjes, van het soort dat vroeger ook in mijn tuin aan een boom hing. Reden te over om deze keer eens iets te schrijven over de moestuin.”

Boer & Hoeve – nieuwsbrief 66

Back To Top
Lid worden