Skip to content

Mini’s in de polder voor Stichting Noortje

HOOGBLOKLAND • Aanstaande zaterdag 1 september neemt een 40-tal Mini’s deel aan de sponsortoertocht door de Alblasserwaardse polder gepland. De opbrengst gaat naar Stichting Noortje.

Initiatiefnemer Jordy van Goolen vertelt enthousiast. “We starten om half elf bij sponsor en BMW/Mini-dealer Bergwerff in Gorinchem. Er wordt gereden over prachtige kleine en vooral smalle wegen in onze mooie polder. Rond de klok van 13.00 uur lunchen we in het Pannenkoekenhuis in het Lingebos en iets na vier uur hopen we veilig aan te komen in Gorinchem. Op het terrein van de A15-karting zullen we aan de vertegenwoordigers van Stichting Noortje hopelijk een mooie cheque kunnen overhandigen.”

Want lekker toeren in de auto is niet het hoofddoel. “Nee, we willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Noortje, die zich inzet voor kinderen met een ziekte of handicap. Men wil deze kinderen afleiding en plezie geven door middel van organiseren van diverse kleinschalige regionale projecten. Daar leveren wij graag onze bijdrage aan”, besluit Van Goolen.

Voor info: https://www.facebook.com/events/192700801596816/

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden