Skip to content

Leuke workshops monoprinten

In het kader van de huidige expositie Duizend Speldenprikken worden in Museum De Koperen Knop twee workshops monoprinten georganiseerd. Eén voor de jeugd en één voor de volwassenen. Bij beide gaat u aan de slag met verf, papier en stof en aan het eind neemt u een uniek door uzelf vervaardigd boekje mee naar huis.

Workshops
De leden van de textielgroep StiQS, die de expositie Duizend Speldenprikken in De Koperen Knop hebben verzorgd, gebruiken de techniek van het mono-printen regelmatig in hun werk. Ook u kunt zich nu deze techniek eigen maken. Kom naar het museum en maak onder deskundige leiding een aantal unieke printafdrukken.
De jeugdworkshop (bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar) is op woensdag 25 maart 2020 en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. De kosten hiervan zijn € 5,– per deelnemer. De volwassenen zijn welkom op donderdag 2 april 2020 en ook deze workshop vindt plaats van 14.00-16.00 uur. Zij betalen € 10,– per deelnemer.

Reserveren
In verband met de voorbereiding moet u vooraf reserveren. Dat kan per telefoon: 0184-611366, per email: directiesecretariaat@koperenknop.nl of bij de balie van het museum (tijdens de openingstijden).
U werkt met verf, papier en stof. Houdt daar met uw kleding rekening mee en neem eventueel een schort mee. De gegevens van het museum zijn: Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam, 0184-611366.

Back To Top
Lid worden