Skip to content

Theetuin Gebroeders van Lint

Onze bijna 2.000 m2 grote Theetuin, geopend in 2013 en door de redactie van het Algemeen Dagblad direct benoemd tot het beste terras van dat jaar (en gehonoreerd met de AD TerrassenTrofee 2013), is onderverdeeld in een aantal ‘tuinkamers’ waar u in een relaxte sfeer kunt genieten van de u omringende natuur.  Op ons terras aan het water heeft u een prachtig uitzicht over de polder van de Alblasserwaard.

Uitsluitend op afspraak bestaat de mogelijkheid om met een klein gezelschap (minimaal 6, maximaal 8 personen) te genieten van een z.g. “pizza-proeverij” of voor een gezelschap van maximaal 15 personen te komen proeven van allerlei huisgemaakte heerlijkheden “op-de-plank”.

Neem hierover gerust maar eens contact met ons op, u zult er geen spijt van krijgen.

In onze blokhut aan het water bieden wij de mogelijkheid voor Bed&Breakfast voor maximaal 2 personen. De blokhut is voorzien van een eigen toilet, wastafel en douche, koffiehoek, koelkast, grote TV en DVD-speler.

In onze opgepimpte caravan, (door ons “Juf Jansen” genoemd), kunt u op een afgeschermd gedeelte van onze tuin vrij kamperen en in uw eigen onderhoud voorzien. Ook deze caravan is voor maximaal 2 personen.

Bed-linnengoed, badlakens en keukengoed is eventueel bij ons te huur.
Ook voor een ontbijt kunnen wij zorgen.
Een BarBQ is aanwezig.

Uitsluitend na reservering vooraf kunnen de gasten die bij ons verblijven gebruik maken van onze hout-gestookte sauna voor 2 personen en/of onze hout-gestookte hottub.

Onze Theetuin is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag, van 11:30 tot 17:00 uur, of op afspraak.

Onze accommodaties zijn beschikbaar van begin mei tot eind september.

Theetuin annex B&B “Gebroeders van Lint”
B 55
2975 BJ OTTOLAND
Telefoon: 06-48274953
E-mail: ew_mw@msn.com

Uw gastvrouw en gastheer:
Annemieke van Lint & Ernest Wijnants

Back To Top
Lid worden