Skip to content

Kanoverhuur de Molentocht

Kanoverhuur de molentocht Noordeloos

Kanoverhuur de Molentocht is gelegen aan de Botersloot in Noordeloos van waaruit u diverse dorpjes aan kunt doen en diverse molens kunt bewonderen.

Kanoverhuur de Molentocht dankt zijn naam aan de immens populaire schaatstocht die bij voldoende ijs in de winter verreden wordt. Het is vanuit Noordeloos mogelijk de gehele route of delen er van over het water af te leggen. Onderweg is er voldoende natuurschoon te zien en is het mogelijk om op diverse plaatsen aan te meren en te genieten van een heerlijke picknick of een terrasje.

Onze kano’s zijn “Canadese kano’s”. Dit houdt in dat het open kano’s zijn met meerdere zitplaatsen. Op de voorste en de achterste zitplaats kan 1 persoon zitten, volwassene of kind. Op de middelste zitplaats kunnen 2 kinderen of i volwassene zitten.Onze kano’s zijn zo gemaakt dat ze niet makkelijk omslaan.

Deze kano’s zijn dus zeer geschikt voor mensen die voor het eerst gaan kanovaren of voor families of voor kinderfeestjes. Ook voor mensen met meer ervaring zijn ze uitermate geschikt.

Wij hebben momenteel 4 kano’s en een kajak tot onze beschikking maar we kunnen in sommige gevallen voor extra kano’s zorgen.

Joris en Peter Oosterbeek
Grotewaard 2
4335 PA Noordeloos
0183-582674/06-46050776
p.oosterbeek@kpnplanet.nl
Klik hier voor de website

Back To Top
Lid worden