Skip to content

BoerenBed & Brood “De Verwondering”

U bent hartelijk welkom om te overnachten op ons veehouderijbedrijf. Betlehem, wat betekent “Broodhuis” het onderkomen voor de nacht. Maar ook overdag is het er prima toeven, want er is een mooie ruime ‘living’ en een schitterend veehouderijbedrijf (met koeien en paarden). De verblijfskamers zijn ruim van opzet.

Betlehem heeft 5 kamers (3x tweepersoons en 1x vierpersoons, 1x vijfpersoons) met allen eigen sanitair. Er is mogelijkheid om gebruik te maken van de keuken en de gezamelijke living. In totaliteit is het dan ook uitermate geschikt voor groepen. (15 personen)

Van dinsdag – donderdag is het mogelijk om de living te gebruiken voor vergaderingen (kleinschalig, tot maximaal 15). De lunch wordt verzorgd.

Nog geen 30 kilometer bij Rotterdam en Utrecht vandaan, bevindt zich het oer- Hollandse landschap van de Alblasserwaard. Midden in deze polder ligt het dorpje Goudriaan, dat terecht de parel van de Alblasserwaard genoemd wordt. Aan de rand van deze plaats vindt u melkveebedrijf ‘de Verwondering’. Het is een middelgroot bedrijf met ongeveer 65 melkkoeien. :

Onze B&B heeft 15 plaatsen, 5 kamers met eigen badkamer. Keuken beschikbaar. Geschikt voor iedereen die een mooi plekje zoekt. Ook voor groepen.

Jan & Hermineke Vonk
De Hoogt 14
2977 LA
Goudriaan
0183 -588088
Jan@boerenbedenbrood.nl
Klik hier voor de website

Back To Top
Lid worden