Skip to content

Ieder dorp zou een terras moeten hebben als ‘t Raadhuis in Goudriaan

TERRASSENTROFEE | Ieder dorp zijn eigen raadhuis. Dat is onze eerste ingeving als we afzakken naar het prachtige dorp Goudriaan om op het terras aan te schuiven van de plaatselijke toptent ‘t Raadhuis.

Het is een terras dat aan het water ligt en waar, tot onze grote blijdschap, werkelijk alles aan blijkt te zijn gedaan om er iets van te maken.

Zitjes, zelfs aan het water, druivenranken, groen: het is de kersverse eigenaren van deze nog maar een paar maanden geleden heropende zaak gelukt om hier een kleine oase van te maken.

Daarbij geholpen natuurlijk door die schitterende omgeving: we spotten een kerk, een bruggetje, een molen. Wie hier woont is gezegend, wie hier op het terras mag zitten een gelukkig mens. En al helemaal als je van bier houdt, want de menukaart die op tafel staat in zo’n omklapblokje puilt uit van de verschillende biersoorten.

No-nonsense, dat wel, want de vraag aan de ober-met-hipster-baard of de Wild Jo lekker is wordt beantwoord met het simpele antwoord ‘héél lekker’ en een fijne grijns erbij.

Bron: AD Rivierenland/Beeld:

Back To Top
Lid worden