Skip to content

Hazendonkhoeve en ElkeMelk maken prentenboek over de boerderij

MOLENAARSGRAAF • Met het prentenboek ‘Het verhaal van de Hazendonkhoeve en ElkeMelk’ krijgen ouders en kinderen een goed beeld van een moderne boerderij. Het boek volgt het kalfje Elkje 5 vanaf de geboorte tot de volwassenheid en laat de lezer kennismaken met het unieke product van de Hazendonkhoeve: ElkeMelk, extra verse melk van één koe.

“De Hazendonkhoeve” is een familiebedrijf in het hart van de Alblasserwaard. Behalve de melkveehouderij is er een agrarisch kinderdagverblijf “het Hazendonkje”, waar kinderen meeleven met het boerenbedrijf, de dieren en de seizoenen. De kinderen kennen de auteur als “Opa Bas”, de vader van “boer Matthijs”.

Het boekje telt ruim vijftig tekeningen van Bas Baan, is voorzien van een harde kaft en heeft een formaat van 17 x 24 cm. Het boekje is verrijkt met QR-codes als link naar relevante filmpjes.

Bestellen
Het boekje is te bestellen door een bedrag van € 13,50 over te maken op rekeningnummer NL20 INGB 0002 4629 75 t.n.v. A. Baan-van Es onder vermelding van Elkje 5 en uw naam en adres. Bij twee of meer boekjes zijn de kosten € 10,- per boekje en € 3,50 verzendkosten per bestelling. Vragen over het boekje of over de bestelling kunnen gemaild worden naar Elkje5@outlook.com.

Bron: het Kontakt

Back To Top
Lid worden