Skip to content

Haute Cultuurhuis | Zomerconcert op 2 juli

Met grote vreugde kondigen wij aan dat het Haute Cultuurhuis op 2 juli as. een uitzonderlijk zomerconcert zal organiseren met de getalenteerde pianist Jorrit van den Ham! Jorrit, die momenteel werkt bij een gerenommeerd operahuis in Duitsland, komt speciaal voor deze gelegenheid naar Nederland.

Wij hopen dat de vertraging van het uitgestelde concert ons de mogelijkheid heeft geboden om een nog betere ervaring voor u te creëren. Jorrit van den Ham zal een prachtig repertoire ten gehore brengen, variërend van klassieke werken ‘de préludes van Debussy en ‘Chopin’ tot eigentijdse composities van ‘Nahre Sol’, waarbij zijn virtuositeit en emotionele interpretatie centraal staan.

Om ervoor te zorgen dat u deze bijzondere gebeurtenis niet mist, raden wij u aan om uw ticket via de link te boeken. Alle gekochte tickets voor het oorspronkelijke concert 1,5 jaar geleden kunnen worden gebruikt. Mocht u echter verhinderd zijn op de nieuwe datum, neem dan contact met ons op om een eventuele restitutie te regelen.

We kijken er enorm naar uit om u te verwelkomen op 2 juli voor een betoverende middag met de getalenteerde pianist Jorrit van den Ham.

Bedankt voor uw begrip en geduld. Als er nog vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wordt u ook ambassadeur voor cultuur? Stuur dan het bericht door aan mensen die u kent en die ook van muziek houden. Zo maken we ons samen sterk voor deze mooie sector.

Back To Top
Lid worden