Skip to content

Geslaagde tweede netwerkbijeenkomst voor recreatieve ondernemers

Op maandag 10 september vond een zeer geslaagde vervolgbijeenkomst voor recreatieve ondernemers plaats in de Schaapskooi in Ottoland. Meer dan 60 personen kwamen naar de avond met het thema ‘Samen sterk voor de streek, wie heeft u daarbij nodig’, georganiseerd door de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard samen met natuur- en landschapsvereniging Den Hâneker.

De ondernemers uit de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden vormden samen een divers gezelschap. Startende ondernemers werden geïnspireerd door bestaande ondernemers. Kleine en grote ondernemers gingen met elkaar in gesprek en er kwam veel energie vrij.
Het motto ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ werd door de verschillende ondernemers onderschreven. Zo waren er onder meer presentaties door:

– Giedo Lankhorst: over de verbinding tussen Schoonhoven & Nieuwpoort en de Hollandse Waterlinie (Twin Cities),
– Jan Boele: toelichting op het initatief de Kaas Experience in Bleskensgraaf
– Cees van der Vlist: over de nieuwe app (visitor journey patform) van Kinderdijk
– Jelle Peltzer: aandacht voor inspirerende samenwerkingscases rondom de Avonturenboerderij Molendwaard
– Kees Commijs: toelichting op het nieuwe platform/ meerdaagse dagplanner ‘Bezoek Gerrit’, een initiatief van Den Hâneker.

Marco van Hoek sloot de avond af met een inspirerend verhaal over het nut van gebiedsmarketing en een oproep aan alle aanwezigen om met elkaar na te denken waar Molenlanden in alle facetten voor staat en wat dit gebied te bieden heeft voor haar inwoners en bezoekers.

De bijeenkomst was een vervolg op een avond eerder dit jaar. Tijdens beide avonden ontmoetten recreatieve ondernemers, horeca ondernemers en andere organisaties uit de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden elkaar voor gesprekken, inspiratie en samenwerking.

Back To Top
Lid worden