Ga naar hoofdinhoud

Gebiedsplatform Alblasserwaard Vijfheerenlanden: Uitnodiging participatieavonden ‘kleine windturbines’

Aan alle organisaties die aangesloten zijn bij het Gebiedsplatform,

Als Gebiedsplatform zijn we de participatieavonden rondom ‘kleine windturbines’ aan het organiseren, deze brengen we, wellicht ten overvloede, nog eens bij jullie onder de aandacht. Het zou mooi zijn als wij en onze achterban goed vertegenwoordigd zijn op de avonden. Willen jullie dit ook actief onder jullie eigen leden verspreiden.

Aanmelden voor de eerste avond kan met deze link.

Op de eerste avond (30 november aanstaanden) gaan we met elkaar in gesprek over randvoorwaarden voor het beleid. Tijdens de twee vervolgavonden (eerste kwartaal 2023) gaan we de randvoorwaarden vertalen naar bouwstenen voor concreet beleid.

De volle breedte van regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden, van burger tot raadslid, tot MKB-ondernemer en breder nodigen we uit om deel te nemen aan de participatieavonden. Samen gaan we het gesprek aan over kleine windturbines en hoe en wanneer deze inpasbaar zijn in het landschap.

De eerste avond vindt plaats op 30 november in De Til in Giessenburg en begint om 20.00 (inloop 19.30 uur).

Meer informatie, zoals het programma, delen we via sociale media, de projectpagina en mail nadat u zich heeft aangemeld. Voor vragen of opmerkingen kan u mailen naar: info@gebiedsplatform.nl

Wil je meer weten of aanhaken op dit thema neem dan contact op via info@gebiedsplatform.nl.

Back To Top
Lid worden