Skip to content

Voorstelling: paradijsvogels

Datum: 27 okt 2018
Tijd: 20:30 - 22:30 uur

Locatie
Theater Peeriscoop


U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Ik heb het over mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar in werkelijkheid zijn het paradijsvogels. De manier waarop zij naar de wereld kijken gaat vaak gepaard met humor, maar ook met een groot gelijk.
Wie is hier nu gek?

Fred Delfgaauw sleept u in zijn nieuwe solovoorstelling op onnavolgbare wijze mee naar de straat in Den Haag waar hij is geboren. Daar woonde zijn paradijsvogels. Met als rode draad: er is niets tegen geloof zolang je het maar niet zeker weet.
Na het grote succes van Wachtkamer van de Liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering, die zó dicht tegen elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.

Herman van Veen zegt over Delfgaauw: “Fred is een gezelschap in zijn eentje en wij, het publiek, zijn prettig verbaasd, gaan naar huis en als we thuiskomen zeggen we ‘Verrek, we zijn onze jas vergeten’”.

Volkskrant: “Delfgaauw is niet uit te leggen. Je MOET hem zien, je MOET hem meemaken.”

AD: “Niet voor niets ontving hij meerdere keren de Toneelpublieksprijs. Het publiek houdt van hem.”

Aanvang is om 14.30 uur, de foyer en kassa zijn een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Entreeprijs: € 17,50
De entreeprijs is inclusief consumpties en hapjes na afloop.

Back To Top
Lid worden